Informatii

Despre Noi

S.C. TENZI LUCE SRL

STR. VICTOR VILCOVICI NR. 1, GALATI

CUI 32090443

PERS. CONTACT: PANAIT CEZAR

TEL. 0744107014 E-MAIL:tenziluce@gmail.com

Cum cumpar

Selecteaza produsele dorite 

In momentul in care gasesti un produs pe care vrei sa il cumperi, apasa pe butonul Adauga in cos. Iti poti continua cumparaturile sau poti finaliza comanda. Daca esti sigur ca ai ales toate produsele pe care le doresti, mergi la cosul de cumparaturi apasand pe pagina Cos din partea dreapta a paginii.

Vezi cosul de cumparaturi

Vei fi directionat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde poti vedea lista de produse existente in cos. Poti sa inlaturi produse sau sa modifici cantitatile pe care vrei sa le achizitionezi.

Alege metoda de livrare

Selecteaza metoda de livrare langa care sunt afisate costurile aferente (vezi mai jos).

Finalizeaza comanda

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Finalizare comanda. Vei fi directionat automat catre pagina unde trebuie sa oferi datele personale relevante. Completeaza toate campurile obligatorii si daca ai mentiuni speciale despre comanda, scrie-le in campul Note comanda.

Vei putea vizualiza din nou produsul, cantitatea, metoda de livrare si totalul de plata. Cand esti sigur ca toate informatiile sunt corecte, apasa pe butonul Plasare comanda. Vei fi sunat in 24h de la plasarea comenzii pentru confirmarea ei.

Livrare

CeasuriLaFix va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Toate comenzile sunt cu plata ramburs.

IMPORTANT! Comenzile prin CURIER URGENT CARGUS costa 14 lei NUMAI in localitatile de kilometru ZERO ale firmei URGENT-CARGUS CURIER. Pentru celelalte localitati, unde exista kilometri suplimentari, va rugam sa sunati la 0744107014 pentru calcularea pretului si alte detalii.

PRIORIPOST-CURIER POSTA ROMANA
Livrarea se face in 24-36 de ore in toate localitatile din tara, fara verificare colet.

ULTRAPOST-CURIER RAPID POSTA ROMANA
Livrare in 24 de ore, fara verificare colet, numai in urmatoarele orase: Bucuresti, Alexandria, Ploiesti, Craiova, Constanta, Bacau, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Braila, Miercura-Ciuc, Sibiu, Giurgiu, SF. Gheorghe, Buzau si Focsani.