Casio – Acum și pe CeasuriLaFix

Casio este un producător cunoscut de ceasuri de mana în toată lumea, el fiind foarte popular în România datorită abilității de a oferi calitate superioară la prețuri acceptabile. Acum găsești acest brand și pe CeasuriLaFix. Iată care sunt modelele de ceasuri Casio pe care noi ți le recomandăm.

De ce Ceasuri Casio?

2 lucruri: prețul și calitatea. Dacă nu dorești să dai sute de euro pe un ceas dar totuși vrei ceva care să rămână funcțional pentru o perioadă mai lungă de timp, un ceas Casio este alegerea potrivită: nici prea ieftin, nici prea scump, ci un preț corect pe care să ți-l poți permite.

CEAS CASIO 2AV FRONTAL

Ceas Casio AUDF

Acest model face parte din gama de ceasuri ieftine ale acestui producător. Este perfect pentru purtare zilnică, el având un design simplu cu geam din cristal mineral care îl face rezistent la zgârieturi. Pe lângă asta, îți arată și în ce zi a lunii te afli. Atât cadranul cât și cureaua sunt de culoare neagră astfel încât să poți purta ceasul la orice tip de ținută.

Ceas Casio 82DF

Dacă ești fanul ceasurilor electronice dar vrei și un afișaj analog, acesta e modelul de ceas Casio perfect pentru tine. Cu o curea din silicon, 82DF este foarte îndrăgit de cei care au în general o ținută casual și vor un ceas robusti plin de funcționalități pentru folosire zilnică. Principalul avantaj este caracteristica dual time care îți permite să vezi ora exactă de pe 2 fusuri orare diferite în același timp.

Ceas Casio VUDF

Și în final, îți prezentăm modelul VUDF destinat celor care preferă ceasuri de mana business. Designul este unul simplu dar impunător atât prin culoare cât și prin materiale. Cureaua metalică și cadranul proeminent te alertează de la început că acesta este un ceas greu destinat situațiilor în care vrei să stabilești cine are controlul, lucru foarte util într-o întâlnire de afaceri.

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00lei