fbpx

Mai Poartă Bărbații Bijuterii?

Atunci când vine vorba de accesorii, majoritatea oamenilor se gândesc la partea feminină a populației. Si se mai gandesc evident și la industria de miliarde de euro a bijuteriilor, fie ele din materiale prețioase sau pur decorative. Cifrele ne arată totuși că și bărbații poartă bijuterii, indiferent că vorbim despre bratari magnetice, inele de inox sau lanțuri din aur.

BRATARA MAGNETICA BARBATI TIG 2D CULCAT

Conform New York Times, industria de bijuterii de lux pentru bărbați (deci fără accesoriile din oțel inoxidabil pe care le găsești la orice magazin de profil) la nivel mondial a atins $5.3 miliarde de dolari în 2017, cu 22% mai mare decât în 2012. Este adevărat că nu se compară cu cele aproape $32 de miliarde din industria bijuteriilor pentru femei. Dar, este de ajuns pentru a răspunde la întrebarea din titlu cu un categoric “da, și bărbații poartă bijuterii.”

Ce bijuterii poartă bărbații?

Unii sunt de părere că singurele accesorii pe care ar trebui să le vezi la un bărbat sunt ceasul și verigheta, în această ordine. Totuși, vremurile ne arată că trendul este altul. În ultimii ani, a crescut mult cererea de bratari barbati din oțel inoxidabil. Materialul și grosimea lor mențin un aer masculin, deci nu vei fi în pericol de a fi ridiculizat pentru faptul că porți brățări. Alte accesorii foarte la modă sunt așa numitele inele de stres pe care le poți roti pentru a-ți ocupa mâinile în situații dificile. Îți vine să crezi sau nu, această simplă metodă face mulți oameni să fie mai puțin anxioși în acel moment.

Dar bărbatul din viața ta?

În ciuda faptului că bijuteriile sunt tot mai căutate și de către bărbați, nu toți sunt dornici să le poarte. Deci, un sfat pentru doamnele și domnișoarele care vor să cumpere o brațară (sau un alt accesoriu) pentru un bărbat: asigurați-vă că el poartă într-adevăr așa ceva. Faptul că mai deține alte accesorii este un semn favorabil pentru preferința lui pentru bijuteriile bărbătești.

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00lei
Sună acum!