Comanda acum la pretul CORECT!
0744107014

De ce Dual Time?

Poate te întrebi de ce ar cumpăra cineva ceasuri de mana dual time. Ei bine, răspunsul cel relevant este “pentru că arată foarte bine.” Totuși să nu uităm de funcționalitatea acestor ceasuri barbati: te poți uita la ora exactă din 2 fusuri orare diferite în același timp.

Acest lucru este foarte la-ndemână mai ales dacă ai prieteni sau rude în străinătate și vrei să renunți la calculul pe care îl faci de fiecare dată când te gândești la ei “oare ce oră este la el/ea acum?”.

Lasând asta la o parte, ceasurile dual time au multe alte opțiuni interesante precum:

  • coexistența unui afișaj analog cu unul electronic
  • alarmă
  • cronometru
  • iluminare cadran în diverse culori pe timp de noapte.

Ceasurile dual time funcționează pe baza unui cristal de quartz care primește un impuls electric de la o baterie si datorita funcțiilor multiple nu le putem incadra la categoria de ceasuri ieftine.

Cine preferă astfel de produse? În principal bărbații care iubesc tehnologia și vor mai multe de la ceasul pe care îl poartă zilnic. Majoritatea modelelor de ceasuri de vanzare au curea din silicon sau material textil pentru a fi în ton cu designul inedit al cadranului.

Intră pe pagina noastră de Facebook să ne lași un review sau să comunici direct cu noi. Ne găsești și la telefon la 0744107014.

Afișez 1–12 din 40 de rezultate