Comanda acum la pretul CORECT!
0744107014

Ceasuri automatice pentru oameni cu stil

Un ceas automatic este un cadou perfect pentru cineva căruia îi place să fie elegant și să atragă privirile. La noi găsești și ceasuri automatice cu tourbillon care reprezintă o inovație importantă în domeniul mecanismelor automatice. Dacă nu știi cu ce diferă el de modelele obisnuite de ceasuri de mana cu baterie, poți citi mai multe despre asta aici.

Mai jos găsești reduceri la ceasuri barbati cu design special și caracteristici interesante precum calendar sau subdialuri cu fazele lunii. Poti alege si modele de ceasuri ieftine care au curea metalică sau curea din piele ecologică, în funcție de preferințele tale și ținutele pe care obișnuiești să le porți. Intra acum ca sa vezi ofertele noastre la ceasuri de vanzare.

Important pentru orice ceas automatic

Indiferent de ce model de ceas automatic barbatesc alegi, este necesar să ai în vedere următorul lucru. Înainte de a-l pune la mână pentru prima oară, trebuie rotită cheița de 20-25 de ori DOAR IN SENSUL ACELOR DE CEASORNIC (de la dvs. spre exterior), NICIODATA INVERS.

Vă rugăm, NU forțați. După ce ați îndeplinit acest pas, mișcați ceasul stânga-dreapta de câteva ori și apoi îl puteți pune la mână. Repetăm faptul că aceste operațiuni sunt necesare doar înainte de prima folosire a ceasului.

Ai ceva să ne spui? Sună-ne la 0744107014 sau trimite-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Afișez 1–12 din 70 de rezultate