fbpx

Criterii în alegerea unui ceas pentru femei

Pentru orice doamnă și domnișoară accesoriile sunt extrem de importante. Tocmai de aceea, atunci când vine vorba despre achiziționarea unui ceas de mână trebuie avute în vedere o serie de criterii care să-ţi ușureze alegerea. Dat fiind faptul că oferta de ceasuri dama este diversă și numeroasă, îți recomandăm să ții cont de câteva detalii care îți vor fi de ajutor în găsirea unui model de ceas care să te pună în valoare cel mai bine.

CEAS DAMA ZEMILA 105 STANGA

Ceasuri mecanice sau cuarț

Mecanismul de funcționare al ceasurilor poate fi primul criteriu de avut în vedere când ești în căutarea unui ceas de mână. Astfel, te poți îndrepta către varianta clasică a unui ceas mecanic sau poți alege un ceas cuarț. Ceasurile mecanice au la baza vechile mecanisme cu arcuri și rotițe, pe când cele pe cuarț funcționează folosind energia furnizată de o baterie. De multe ori, ceasurile mecanice sunt considerate adevărate piese de artă.

Design-ul ceasului de mână

Cu toții știm că orice femeie își dorește să arate impecabil, iar ceasul de mână reprezintă un accesoriu extrem de important fără doar și poate. Tocmai de aceea, atunci când vine vorba despre ceasuri dama trebuie să ai în vedere obligatoriu funcția estetică a acestuia. Funcția estetică se referă la modul în care ceasul se asortează la vestimentație, dar și la aspectul curelei, culoarea și forma cadranului. Un alt element important este dimensiunea cadranului, pentru că ceasul de mână trebuie ales și în funcție de constituția fizică a persoanei care urmează să îl poarte.

Raportul calitate-preț

Există ceasuri de mână pentru care trebuie să plătești sume consistente de bani, deoarece sunt comercializate sub brand-uri de renume mondial. Și totuși, în magazinele online de profil  găsești ceasuri de damă la un raport calitate-preț excelent. Magazinele specializate vin cu multe promoții și oferte, astfel încât decizia ta va fi mai ușor de luat.

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00lei
Sună acum!