fbpx

Să vorbim despre accesoriile pentru bărbați

Chiar dacă atunci când vorbim despre accesorii, gândul te duce la persoanele de sex feminin, trebuie spus că și bărbații şi le doresc. Acestea trebuie să se asorteze cu vestimentația sau să aducă un plus de șarm. Și nu în ultimul rând, să le reflecte personalitatea. Se ştie că industria bijuteriilor pentru bărbați nu atinge nici pe departe cifrele aceluiași domeniu care se adresează femeilor. Totuşi, studiile de piaţă arată că bărbații cheltuie sume importante pe accesoriile care li se par potrivite. O atenţie deosebită se îndreaptă către gama largă de ceasuri de vânzare. Dar și către modelele de bratari magnetice care pe lângă efectul terapeutic, punctează şi la capitolul estetic.

Cum văd bărbații accesoriile

Există şi bărbați care nu agreează ideea de accesorii, dar cu siguranţă că numărul lor este în scădere. Pentru că azi avem Facebook, Instagram sau Twitter tot ce e la modă se propagă cu repeziciune. Sunt persoane pentru care singurul accesoriu acceptabil pentru un bărbat este ceasul de mână. Alţii însă, consideră că a purta braţări magnetice este o alegere foarte elegantă. Indiferent de opţiune, important e ca accesoriul ales să-l facă pe proprietar să se simtă în largul lui şi să-i confere un sentiment de împlinire.

Unde găsim accesorii bărbăteşti?

Eşti de părere că o brățară sau un ceas poate fi cadoul ideal pentru soțul sau iubitul tău? Atunci trebuie să începi prin a căuta ofertele de pe site-urile specializate în comercializarea ceasurilor de mână. În general, cei care au ceasuri de vânzare pentru bărbaţi vin şi cu diverse variante de cadouri adresate reprezentanţilor sexului tare. Astfel, pe lângă ceasurile cu baterie sau mecanice, te poţi orienta către ochelari de soare, brăţări din piele, brăţări magnetice, portofele, brelocuri cu design deosebit sau curele. Magazinele online sunt o sursă de inspiraţie şi în plus, obţii produsul dorit cu un minim de efort.

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00lei
Sună acum!