fbpx

Ceasuri de mana dual time în magazinele online

Oferta de ceasuri de mana s-a diversificat foarte mult, iar numărul magazinelor specializate în comercializarea lor a crescut. Pe lângă magazinele fizice, în ultimul timp au apărut tot mai multe magazine online profilate pe ceasuri de mână.

Oferta din magazinele online

Un magazin online reprezintă o alegere la îndemână pentru cei care doresc să cumpere un ceas de calitate bună, la un preț avantajos. Aici găseşti o largă varietate de modele începând cu clasicele ceasuri mecanice. Apoi urmează mai nou venitele ceasuri automatice , care reprezintă o versiune  updatată a celor din dintâi și bineînţeles, ceasurile cu mecanism din quartz. În această ultimă categorie se remarcă ceasurile dual time şi ceasurile smart. Acestea sunt dotate cu funcţii multiple, special create pentru cei pasionaţi de tehnologie.

CEAS DUAL TIME FORCE 11

Ce înseamnă ceas dual time

Tot mai multe persoane optează pentru ceasurile care afișează ora simultan pe două (sau chiar trei) fusuri orare diferite. În contextul în care călătoriile pe toate meridianele globului au devenit apanajul omului modern, un astfel de ceas este alegerea optimă. De ce? Pentru că îţi arată ora în locaţii diferite şi astfel scapi de situaţia neplăcută când îţi suni prietenii la o oră nepotrivită.

La ceasurile dual time pe quartz, afişajul este în general analog şi digital. În cazul ceasurilor automatice dual time (există şi varianta aceasta), ambele afișaje sunt analog.  Un lucru este cert: e dificil să găseşti un astfel de model la categoria de ceasuri ieftine. Vorbim aici de un mecanism de funcţionare cu funcţii şi caracteristice deosebite, care presupun investiţii pe măsură. Şi totuşi, trebuie spus că în magazinele online prețurile acestor ceasuri de mână rămân la un nivel  decent, pe care să ţi-l poţi permite.

Tot ce ai de făcut, este să îţi alegi modelul care se potriveşte cel mai bine stilului tău.

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00lei
Sună acum!