fbpx

Ce ceasuri automatice purtăm în 2019?

Deja s-a scurs aproape o lună din noul an și (sperăm că) în scurt timp finanțele tale își vor reveni după distracția de revelion. Se spune că anul îți merge așa cum începe, deci hai să setăm un trend care să te facă să te simți bine până la următorul. Iată ce ceasuri automatice îți recomandăm noi în 2019.

Volans

Acest ceas automatic este unul din cele mai populare ceasuri de vanzare din magazinul nostru. Produsul are la momentul publicării acestui articol o reducere de 35% din prețul actual, deci grăbește-te să o prinzi.

Cadranul negru înconjurat de o margine aurie fac acest model perfect pentru ocazii speciale, la fel și folosirea cifrelor romane. Poate fi încadrat ușor în categoria de ceasuri automatice de lux atât datorită aspectului cât și accesorizării lui cu tourbillon. Cureaua este metalică, argintie, făcând-o perfectă pentru următoarea ta întâlnire de afaceri. S

CEAS AUTOMATIC VOLANS 45

Sinotec

Dacă vrei un ceas care să iasă în evidență, cadranul albastru ultramarin al acestui model este perfect pentru asta. Dotat cu tourbillon, Sinotec are un semicadran auriu lucios și o curea metalică de calitate. Având un cadran cu un diametru de 40mm și o carcasă cu o grosime de 10mm, ceasul este unul impunător dar fără a te face să simți că ai o piatră de moară agățată de încheietură.

Modelul Sket face parte din categoria acelor ceasuri automatice cu un design simplu care emană masculinitate, în special datorită dimensiunilor carcasei și cadranului, dar și a folosirii mai multor tonuri de gri. Cureaua este una metalică, făcând acest model potrivit pentru mediul business. Capacul este transparent pentru a satisface curiozitatea celor care doresc să vadă cum arată mecanismul unui ceas automatic.

CEAS AUTOMATIC SINOTEC 81 STANGA

Sket

Îți punem la dispoziție multe alte ceasuri de vanzare cu prețuri variate și designuri care de care mai atrăgătoare. Aruncă o privire la pagina de Promoții și nu rata reducerile noastre de până la 40%!

CeasuriLaFix îți urează un an nou pe placul tău. La cât mai multe cumpărături!

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00lei
Sună acum!