3 Ceasuri Ieftine Care Nu Te Vor Dezamăgi

Mulți oameni se sperie când aud de ceasuri ieftine crezând că ele sunt de proastă calitate. Este adevărat că primești ceea ce plătești, dar asta nu înseamnă că un produs ieftin nu are un standard de calitate satisfăcător. Nimeni nu dorește să cumpere un ceas care rămâne în urmă sau a cărui curea se deteriorează după numai câteva folosiri.

Ce înseamnă ieftin?

În opinia noastră, orice ceas sub 80-100 lei poate fi încadrat în această categorie. Noi venim în ajutorul tău prezentându-ți 3 ceasuri de vânzare din magazinul nostru care oferă un raport real și echitabil între preț, aspect și calitate.

Toate modelele pe care ți le vom arăta fac parte din categoria de ceasuri ieftine quartz pentru că majoritatea celor din gama aceasta de preț funcționează cu baterie. Ceasurile mecanice și automatice sunt de obicei destinate unei clientele specifice și au adesea prețuri mai mari.

CEAS QUARTZ CLASIC 22 CULCAT

Modelul Clasic 22

Începem cu modelul Clasic 22, care poate fi purtat atât într-un mediu business cât și la o ocazie specială, fie ea o simplă ieșire în oraș. Cureaua este realizată din piele eco de culoare brună care se asortează ușor la majoritatea ținutelor. Carcasa are o grosime de doar 7mm ceea ce face acest model perfect pentru cei care doresc un design finuț dar fără a arăta plictisitor.

CEAS QUARTZ PAM 68

Un alt model de ceasuri de vanzare pe care noi ți-l recomandăm este PAM 68. Spre deosebire de ceasul de mai sus, acesta are un aer mai casual, mergând chiar spre sport. Cureaua este din cauciuc siliconat, iar carcasa este puțin mai groasă, 9mm. Totuși, nu se poate spune despre PAM 68 că ar fi un ceas masiv.

Modelul Tab 88

CEAS QUARTZ TAB 88

Și în final, închidem lista de ceasuri ieftine cu modelul TAB 88 care oferă un mix de eleganță și masculinitate combinând cureaua cafenie din piele ecologică cu un cadran impunător negru de 55mm. Dacă luăm în considerare și grosimea carcasei de 13mm, putem spune fără doar și poate că acest ceas quartz este indicat celor care vor să iasă în evidență.

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00lei
Sună acum!